Rodersana kliniek Oirschot

Als opname noodzakelijk is voor de behandeling van je verslaving kan je terecht in onze verslavingskliniek met detoxafdeling in Oirschot. Of opname noodzakelijk is hangt af van de ernst van je verslaving. Een behandeling in onze kliniek is intensief en op jouw situatie afgestemd. Een klinische opname duurt minimaal 5 weken.

Behandeling verslaving Oirschot

Het basisprincipe van onze succesvolle aanpak is de intensieve multidisciplinaire behandeling. Hoe je verslaving wordt behandeld is afhankelijk van de ernst en de duur van je verslaving en je persoonlijke omstandigheden. Rodersana biedt hulp in ieder stadium van verslaving. Bij een uitgebreid intakegesprek bekijken we gezamenlijk welke vorm van hulp je nodig hebt.

Wil jij weer een leven zonder verslaving? Ben je klaar voor verandering? Zet dan nu de eerste stap.

Zet nu de eerste stap

Persoonlijke begeleiding

Bij de start van je behandeling krijg je een persoonlijk begeleider toegewezen. Je behandelaar stelt samen met jou je behandelplan op en kijkt naar de doelen waar je de komende tijd aan gaat werken. Tijdens de behandeling leer je wat verslaving inhoudt, je triggers te herkennen en je kwaliteit van leven te verbeteren. Je voert regelmatig gesprekken om je behandelplan te evalueren en zo nodig bij te stellen aan jouw wensen.

Multidisciplinair behandelteam

Ook staat er bij Rodersana een multidisciplinair team voor je klaar. Een team dat je helpt je valkuilen te herkennen en leert je daarmee om te gaan. Het team bestaat uit psychiaters, een klinisch psycholoog, verslavingsartsen, psychologen, pedagogische hulpverleners en systeemtherapeuten.

Familie en naasten bij behandeling verslaving

Voor het slagen van je behandeling en je herstelproces  spelen je familie en directe sociale omgeving een cruciale rol. Daarom besteedt Rodersana hier veel aandacht aan. Ook in de kliniek in Oirschot. Onze behandelingen zijn er niet alleen om jou van je verslaving af te helpen. Maar ook om te bouwen aan een nieuwe leven zonder middelen- of gedragsverslaving. Het betrekken van je naasten is belangrijk om een terugval in de toekomst te voorkomen. Zij kunnen je hierbij helpen en ondersteunen.

Uitgebreid ambulant traject bij verslaving

Behandeling van verslaving is een langdurig traject. Vooral op momenten van terugval moeten jij, je omgeving en je  behandelaar snel reageren. Onze directe, snelle aanpak en langdurig ambulante vervolgtraject maken dit mogelijk. Het ambulante vervolgtraject vindt plaats vanuit een van onze ambulante behandellocaties.

Direct verslavingszorg: geen wachttijden in Oirschot

Besluit je om van je verslaving af te willen, dan staan wij direct tot je beschikking. De behandeling kan binnen enkele werkdagen na de intake starten. Rodersana kent nauwelijks of geen wachttijden voor de kliniek en ook niet voor behandeling op onze andere locaties.

 

 

Verslavingshulp voor volwassenen

De behandelingen bij Rodersana zijn geschikt voor volwassenen met een verslaving of aan verslavingsgerelateerde angst- of stemmingsproblematiek. Onze maatwerkprogramma’s bieden je de best mogelijke zorg. En helpen je om die vicieuze cirkel te doorbreken. Zodat je duurzaam van je verslaving afkomt. Doorbreek de cirkel en vraag een intakegesprek aan. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vanzelfsprekend discreet.

Bel 088-277 3900 of vraag direct een intakegesprek aan