Werken bij Rodersana betekent werken in een erkende en hooggekwalificeerde verslavingszorginstelling waarbij kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal staan. Wetenschappelijk onderbouwde neurobiologische en psychologische behandelprincipes vormen de basis van onze integrale behandelfilosofie. We streven naar een duurzame controle over elke vorm van verslaving.

Bij ons werk je samen in multidisciplinaire teams met o.a. GZ-psychologen, klinisch psychologen en verpleegkundigen. Past dit bij jou? Bekijk dan hieronder onze vacatures. Solliciteren bij Rodersana verloopt via het Zorg van de Zaak Netwerk.

Onze vacatures

Psychiater

Klinisch psycholoog

GZ-psycholoog

Psycholoog

Sociotherapeut

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de website kunt vinden? Neem gerust contact op met Leonie Langeveld, 06-14138773. Heb je direct al het gevoel dat we bij elkaar passen? Solliciteer dan via sollicitanten@zorgvandezaak.nl.

 

Benieuwd wat onze collega’s vertellen over werken bij Rodersana?

Hannelore Walraven is klinisch psycholoog bij Rodersana. Zij vertelt wat haar werk zo uitdagend en afwisselend maakt en waarom werken in de verslavingszorg zo veel voldoening geeft.

 

Rodersana is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk

Rodersana is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk, een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak Netwerk een uniek platform voor participatie.
Solliciteren bij Rodersana verloopt via vacatures.zorgvandezaak.nl

Bekijk alle vacatures