Werken bij Rodersana betekent werken in een erkende en hooggekwalificeerde verslavingszorginstelling waarbij kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal staan. Wetenschappelijk onderbouwde neurobiologische en psychologische behandelprincipes vormen de basis van onze integrale behandelfilosofie. We streven naar een duurzame controle over elke vorm van verslaving.

Bij ons werk je samen in multidisciplinaire teams met o.a. GZ-psychologen, klinisch psychologen en verpleegkundigen. Past dit bij jou? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Werken bij Rodersana

Lot Jansen, orthopedagoog bij Rodersana, aan het woord

“Wat ik leuk vind aan het werken bij Rodersana is dat we niet alleen een verslaving behandelen, maar ook kijken naar herstel op alle levensgebieden. Ik beleef er veel plezier aan om mensen te leren om op een andere manier met problemen om te gaan. Daarnaast haal ik er veel voldoening uit om de cliënt opnieuw in contact te brengen met datgene wat er voor hem of haar echt toe doet. Om op die manier ook het herstel te verstevigen. Het betrekken van naasten is hierbij van grote waarde. Ten slotte wordt zeker in deze coronatijd steeds duidelijker wat het belang is van een gezonde leefstijl en daarvoor hebben we ook aandacht in de behandeling.”

Wil je net als Lot bijdragen aan herstel van cliënten? Bekijk dan onze vacatures

Onze vacatures

Psychiater

Klinisch psycholoog

GZ-psycholoog

Psycholoog

Sociotherapeut

Verslavingsarts

HBO-verpleegkundige

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de website kunt vinden? Neem gerust contact op met Leonie Langeveld, 06-14138773. Heb je direct al het gevoel dat we bij elkaar passen? Solliciteer dan via sollicitanten@zorgvandezaak.nl.

Benieuwd wat onze collega’s vertellen over werken bij Rodersana?

Hannelore Walraven is klinisch psycholoog bij Rodersana. Zij vertelt wat haar werk zo uitdagend en afwisselend maakt en waarom werken in de verslavingszorg zo veel voldoening geeft.

“In de verslavingszorg kun je als psycholoog de diepte in”

Toen Britt Saris (27) als psycholoog bij Rodersana begon, was haar doel om alle cliënten van hun verslaving af te helpen. Maar al snel besefte ze zich dat dit niet realistisch is. Nu haalt ze juist energie uit het planten van zaadjes. ‘Ik zet cliënten aan het denken, en probeer ze te helpen om inzicht te krijgen in hun eigen gedrag. Verandering komt niet altijd in één keer, maar je kunt het proces op ieder moment in gang zetten. Soms raak je toch ineens de juiste snaar.’

Lees de ervaring van Britt Saris

Rodersana is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk

Rodersana is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk, een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak Netwerk een uniek platform voor participatie.
Solliciteren bij Rodersana verloopt via vacatures.zorgvandezaak.nl

Bekijk alle vacatures