Werken bij Rodersana betekent werken in een erkende en hooggekwalificeerde verslavingszorginstelling. Maar, werken bij Rodersana betekent ook werken met een warm, gedreven en gepassioneerd team van zorgprofessionals. We zetten ons samen in voor de allerbeste verslavingszorg! Zo draag je bij Rodersana dus bij aan de hoogste kwaliteit en het beste resultaat.

Samen creeëren we een vertrouwelijke situatie. Voor de cliënt, maar ook voor elkaar.

Je werkt met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes en hebt veel contact met multidisciplinaire teams. Deze teams bestaan, onder andere, uit GZ-psychologen, klinisch psychologen en verpleegkundigen.

Zo streven we altijd naar een duurzame controle over elke vorm van verslaving. Samen werken aan een verslavingsvrije toekomst.

Past dit bij jou? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Werken bij Rodersana

Lot Jansen, orthopedagoog bij Rodersana, aan het woord

Bij Rodersana behandelen we niet alleen een verslaving, maar kijken we ook naar herstel op alle andere levensgebieden. Ik beleef er veel plezier aan om mensen te leren hoe ze anders met problemen om kunnen gaan en om cliënten opnieuw in contact te brengen met wat er voor hen écht toe doet. Het betrekken van naasten is hierbij van grote waarde. Daar haal ik enorm veel voldoening uit. Ook besteden we bij Rodersana veel de aandacht aan het hebben van een gezonde leefstijl. Dat vind ik ook erg leuk!

Wil je net als Lot bijdragen aan herstel van cliënten? Bekijk dan onze vacatures

Onze vacatures

Rodersana is onderdeel van Zorg van de Zaak Netwerk. Wanneer je op een van onderstaande vacatures klikt word je doorgeleid naar de betreffende vacature op de vacaturewebsite van Zorg van de Zaak Netwerk.

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de website kunt vinden? Neem gerust contact op met manager Marcita Betorina, marcita.betorina@rodersana.nl. Heb je direct al het gevoel dat we bij elkaar passen? Solliciteer dan direct middels de button in de vacature!

Benieuwd wat onze collega’s vertellen over werken bij Rodersana?

Hannelore Walraven is klinisch psycholoog bij Rodersana. Zij vertelt wat haar werk zo uitdagend en afwisselend maakt en waarom werken in de verslavingszorg zo veel voldoening geeft.

“In de verslavingszorg kun je als psycholoog de diepte in”

Toen Britt Saris (27) als psycholoog bij Rodersana begon, was haar doel om alle cliënten van hun verslaving af te helpen. Maar al snel besefte ze zich dat dit niet realistisch is. Nu haalt ze juist energie uit het planten van zaadjes. ‘Ik zet cliënten aan het denken, en probeer ze te helpen om inzicht te krijgen in hun eigen gedrag. Verandering komt niet altijd in één keer, maar je kunt het proces op ieder moment in gang zetten. Soms raak je toch ineens de juiste snaar.’

Lees de ervaring van Britt Saris

Rodersana is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk

Het Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit dit netwerk bieden we ondersteuning bij impactvolle momenten. Of het nou op het werk is, thuis of in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen lekker blijven werken, leren en meedoen in de samenleving. Dat maakt het Zorg van de Zaak Netwerk echt een uniek platform op het gebied van participatie.

Bekijk alle vacatures