Kom naar onze naastentraining

Als je partner, dochter of beste vriend verslaafd is, wil je er alles aan doen om te helpen. Je maakt je immers zorgen, en dat doe je niet voor niets. Maar wat als de zorgen teveel de overhand nemen? Omdat je er bijvoorbeeld compleet alleen voor staat en een zware verantwoordelijkheid voelt? Of niet weet wat de beste aanpak is en daardoor telkens maar weer op onbegrip stuit? Wat als je de problemen niet meer los kunt laten en je daardoor zelfs ook op je werk minder functioneert?

Rodersana helpt

Bij Rodersana kunnen we je helpen. We zijn er namelijk van overtuigd dat met een sterk ondersteuningsprogramma, jij als naaste, niet alleen beter in staat bent om de mantelzorgtaken op je te nemen, maar dit eveneens doet zonder jezelf daarbij te verliezen.

Wat kun je verwachten?

Gedurende de training draait het volledig om jou als naaste, waarbij de focus ligt op het aanleren en beheersen van vaardigheden om je eigen emotionele balans en je psychische gezondheid te bewaken. Dat doen we niet alleen door uitvoerig uitleg te geven, maar juist ook door praktische oefeningen uit te voeren die je leren hoe je meer bij jezelf stil kunt staan alsook de juiste stappen kunt zetten.

Praktische informatie

De training bestaat uit 4 met elkaar verbonden delen, we bevelen daarom ook aan alle 4 de delen aanwezig te zijn. De training wordt georganiseerd in Eindhoven en Utrecht.

Het is handig om ongeveer een kwartier voor de start van de training aanwezig te zijn.
De training wordt gegeven door Marcel Hienekamp (GGZ-agoog) en Saskia van Mierlo (Supervisor & vaktherapeut).

Deelname

De training is beschikbaar voor naasten van onze cliënten. Meld je aan via onderstaand formulier voor een van onze naastentrainingen op de Rodersana locaties.
Of neem op via 088 –277 3900.  Vanwege het beperkte aantal plaatsen per locatie is het raadzaam om je zo spoedig mogelijk aan te melden voor een van deze sessies.

Meld je aan: