Op onze locatie in Arnhem bieden we ambulante verslavingszorg.
Dat betekent dat je hier niet wordt opgenomen voor verslaving, maar je na je behandeling op locatie weer naar huis gaat. In Arnhem bieden we ook een ambulante detox-behandeling. Zo kun je eerst nog moet afkicken van bepaalde middelen zonder daarvoor opgenomen te hoeven worden.
Hierdoor is de behandeling van je verslaving minder belastend voor jou en je omgeving.

Behandeling verslaving Arnhem

Verslaving is niet zomaar iets om luchtig op te vatten. Het is een complexe ziekte die vaak deels genetisch is bepaald. Het vestigt zich in je hersenen en gaat een belangrijke, maar vervelende rol spelen in je leven. Toch weten we bij Rodersana in Arnhem goed hoe we jou kunnen helpen! Met professionele begeleiding, gericht op jouw persoonlijke situatie, kunnen we samen een verslavingsvrije toekomst tegemoet. Dat je hier op onze website bent is een goede eerste stap!

Op onze locatie in Arnhem staan we klaar om je te helpen met de volgende stappen.
Wil jij weer een leven zonder verslaving? Ben je klaar voor de volgende stap?

Ik ben klaar voor de volgende stap

Persoonlijke begeleiding

Als jij van je verslaving wilt afkicken bij Rodersana in Arnhem, dan wijzen we je een persoonlijk begeleider toe. Samen stellen je behandelplan op en kijken we naar de tussentijdse doelen die we willen behalen. Zo leer je tijdens je behandeling wat je verslaving inhoudt. We leren jouw triggers te herkennen en we verbeteren de algehele kwaliteit van je leven. We blijven met elkaar in gesprek om te evalueren en, zo nodig, je wensen bij te stellen. Zo komen we van die verslaving af!

Ons team van specialisten staat voor je klaar

Bij Rodersana staat een multidisciplinair team voor je klaar. Een team dat je helpt je valkuilen te herkennen en je ook leert die te omzeilen. In ons team werken psychiaters, verslavingsartsen, psychologen, pedagogische hulpverleners, systeemtherapeuten en een klinisch psycholoog.

Zo kunnen we je een complete en professionele behandeling bieden. Hoe jouw gebruik of verslaving er ook uitziet: Rodersana staat voor je klaar.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten?

Contact opnemen met Rodersana

Aandacht voor familie en naasten bij jouw behandeling voor verslaving in Arnhem

Je familie en sociale omgeving spelen een belangrijke rol in het herstelproces van je behandeling voor verslaving. Daarom besteden we ook bij Rodersana in Arnhem veel aandacht aan naasten. Onze behandelingen zijn er om jou van je verslaving af te helpen, maar ook om te bouwen aan een nieuw leven zonder middelen- of gedragsverslaving. Een verslaving overwinnen doe je het best samen. Jouw naasten kunnen jou namelijk helpen en ondersteunen bij het voorkomen van een terugval.

Uitgebreide zorg bij verslaving

Een verslaving overwinnen, gaat niet van de één op de andere dag. Vaker is het een langdurig traject. Ook na behandeling door een professionele organisatie als Rodersana. Zeker op momenten van terugval is het belangrijk dat jij, je omgeving en je behandelaar snel kunnen reageren. Onze directe en snelle aanpak in Arnhem maakt dit gelukkig mogelijk. Zo is Rodersana er ook voor je nadat je je bent uitbehandeld.

Vrijwel meteen aan de slag met je verslaving

Als je besluit dat je wel wat hulp kunt gebruiken om van je verslaving af te komen, dan staat Rodersana in Arnhem direct tot je beschikking. Zo kun je al binnen enkele werkdagen na de intake beginnen aan de behandeling. Bij Rodersana doen we ons best om de wachttijden tot een minimum te beperken. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten. Dat is onderdeel van onze service.

Verslavingshulp voor volwassenen

De behandelingen van Rodersana zijn uitermate geschikt voor volwassenen met een verslaving. Maar ook voor volwassenen met een verslavingsgerelateerde angst of stemmingsproblematiek. We bieden je maatwerk voor de best mogelijke zorg. Zo helpen we je de vicieuze cirkel te doorbreken zodat je op een duurzame manier van je verslaving afkomt.

Ben jij klaar om de cirkel te doorbreken? Vraag dan een intakegesprek aan.

Vraag een intakegesprek aan

Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vanzelfsprekend discreet.

Voor vragen over je gebruik of meer informatie kun je ook altijd (anoniem) bellen met 088 – 277 3900.