Verslavingszorg Oirschot

Afhankelijkheid van alcohol, drugs, seks, games, internet, gokken of medicijnen in Oirschot kunnen met succes behandeld worden. Op basis van de meest recente wetenschappelijke neurobiologische inzichten heeft Rodersana ‘evidence based’ behandelmethodieken voor alle vormen van verslavingsgedrag ontwikkeld. Het is voor cliënten een hele pijnlijke en moeilijke stap om aan zichzelf en naasten toe te geven dat ze verslaafd zijn. En daarmee de controle kwijt zijn over eigen gedrag. Rodersana ziet verslaving niet als een probleem, maar als een ernstige en chronische hersenziekte. Succesvolle behandeling van deze ziekte vraagt dan ook om een langdurige, intensieve aanpak op maat.

Behandeling verslaving Oirschot

Het basisprincipe van onze succesvolle wetenschappelijke aanpak is de intensieve multidisciplinaire behandeling. Multidisciplinaire teams met professionals werken, ook in Oirschot, samen met de cliënt aan het beste en snelste resultaat. Hoe een verslaving wordt behandeld is afhankelijk van de ernst en de duur van de verslaving en de persoonlijke omstandigheden van de cliënt. Rodersana biedt hulp in ieder stadium van de verslaving. Bij een uitgebreid intakegesprek bekijken we gezamenlijk welke vorm van hulp je nodig hebt. Er is een aantal opties:

Naasten bij behandeling verslaving in Oirschot

Voor het slagen van de behandeling dient het leven van de cliënt en de familie soms drastisch te veranderen. De familie en directe sociale omgeving van de cliënt spelen een cruciale rol in het herstelproces. Daarom besteedt Rodersana hier veel aandacht aan. Ook tijdens de opname in Oirschot.

Uitgebreid ambulant vervolgtraject bij verslaving

Behandeling van verslaving is een langdurig traject. Vooral op momenten van terugval moeten de cliënt, zijn directe omgeving en behandelaar snel reageren. Door onze directe, snelle aanpak en langdurige ambulant vervolgtraject blijven mogelijk negatieve gevolgen beperkt. Het ambulante vervolgtraject vindt plaats vanuit een van onze ambulante behandellocaties.

Direct verslavingszorg: geen wachttijden in Oirschot

Besluit een cliënt om van zijn of haar verslaving af te willen, dan staan wij direct ter beschikking. De behandeling kan binnen 24 uur na de intake starten en behandelaren zijn 24/7 bereikbaar. Rodersana kent geen wachttijden in de kliniek in Oirschot.

Hulp bij verslaving Oirschot

Maatwerk is een van de pijlers van onze succesvolle aanpak. Rodersana besteedt veel aandacht aan het eerste gesprek met de cliënt. Dit eerste gesprek is altijd vrijblijvend en vanzelfsprekend discreet. Bel 088 – 0088 955 of vraag direct een intakegesprek aan.

Verslaafd? Doe de zelftest.