Rodersana is een erkende verslavingszorginstelling. Bij onze hulp bij verslaving staan respect, kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal. Wetenschappelijk onderbouwde neurobiologische en psychologische behandelprincipes vormen de basis van onze verslavingshulp en integrale behandelfilosofie. Bij Rodersana streven we altijd naar een duurzame controle over elke vorm van verslaving. En dat werkt! Onze verslavingshulp is bewezen succesvol. We hebben dan ook al veel mensen kunnen en mogen helpen aan een verslavingsvrije toekomst.

Hiermee onderscheiden wij ons van andere verslavingsklinieken:

  • We bieden verslavingszorg op niveau.
  • We leveren maatwerk zonder opname voor behandeling bij verslaving.
  • We beschikken over ontgiftings-faciliteiten (detox).
  • Voor veel verslavingen hebben we ook een uniek naastenprogramma.
  • We bieden een passend nazorgtraject.
  • We beschikken over een netwerk van behandel- en nazorglocaties.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat dat mensen gelukkiger zijn als ze met volle teugen kunnen meedoen in de maatschappij en hun werk. Bij Rodersana streven we er daarom naar om mensen (weer) volop te laten deelnemen aan de maatschappij. Als dat moeilijk gaat is Rodersana er ook om daar bij te helpen. Zo willen we bijdragen aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland!
Dit doen we met behulp van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Rodersana maakt deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk

Zorg van de Zaak Netwerk is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Samen bouwen onze arbo-, expertise- en zorgbedrijven aan vitale organisaties waar mensen veilig, gezond en met plezier werken. En bieden we passende ondersteuning en zorg op de momenten dat het nodig is. Op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Want wij geloven dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom leveren we een wezenlijke bijdrage aan een gezonder en vitaler Nederland.

Lees meer op zorgvandezaaknetwerk.nl

Meer weten over onze behandelmethodes?

Naar Behandeling Verslaving

Zorg van de Zaak Netwerk

Ga naar zorgvandezaaknetwerk.nl