Rodersana is een erkende verslavingszorginstelling. Bij onze hulp bij verslaving staan respect, kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal. Wetenschappelijk onderbouwde neurobiologische en psychologische behandelprincipes vormen de basis van onze verslavingshulp en integrale behandelfilosofie. Bij Rodersana streven we altijd naar een duurzame controle over elke vorm van verslaving. En dat werkt! Onze verslavingshulp is bewezen succesvol. We hebben dan ook al veel mensen kunnen en mogen helpen aan een verslavingsvrije toekomst.

Hiermee onderscheiden wij ons van andere verslavingsklinieken:

  • We bieden verslavingszorg op niveau.
  • We leveren maatwerk. Met- en zonder opname voor behandeling bij verslaving.
  • We beschikken over ontgiftings-faciliteiten (detox).
  • Voor veel verslavingen hebben we ook een uniek naastenprogramma.
  • We bieden een passend nazorgtraject.
  • We beschikken over een netwerk van behandel- en nazorglocaties.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat dat mensen gelukkiger zijn als ze met volle teugen kunnen meedoen in de maatschappij en hun werk. Bij Rodersana streven we er daarom naar om mensen (weer) volop te laten deelnemen aan de maatschappij. Als dat moeilijk gaat is Rodersana er ook om daar bij te helpen. Zo willen we bijdragen aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland!
Dit doen we met behulp van het Zorg van de Zaak Netwerk.

Zorg van de Zaak Netwerk

Rodersana maakt deel uit van Zorg van de Zaak Netwerk.

Het Zorg van de Zaak Netwerk is een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers. Vanuit dit netwerk bieden we ondersteuning bij impactvolle momenten. Of het nou op het werk is, thuis of in de (poli)kliniek. Hierdoor kunnen mensen lekker blijven werken, leren en meedoen in de samenleving. Dat maakt het Zorg van de Zaak Netwerk echt een uniek platform op het gebied van participatie.

Meer weten over Zorg van de Zaak?

Naar de website

Meer weten over onze behandelmethodes?

Naar Behandeling Verslaving