Snelle start behandeling mogelijk

Als je besluit dat je van je verslaving af wilt, staan we voor je klaar. We starten de behandeling zo snel mogelijk, vaak nog dezelfde week. Samen met jou stemmen we af welke vorm van hulp het beste past.

We bieden verschillende behandelingen bij verslaving. Zoals ambulante zorg, of een klinische behandeling. Je krijgt op basis van jouw situatie de hulp die je nodig hebt om je verslaving te overwinnen.

  • Bij een ambulante behandeling blijf je gedurende je behandeling thuis wonen en komt voor je afspraken naar onze polikliniek.
  • Bij een klinische behandeling verblijf je gedurende je behandeling vier weken in onze verslavingskliniek.
  • Ook kun je bij Rodersana terecht voor een detox behandeling als je nog niet gestopt bent met het gebruik. Bij een detox behandeling wordt onder medische begeleiding het gebruik van verslavende middelen veilig afgebouwd en gestopt. Detox voor alcohol, drugs en medicijnen zijn de meest voorkomende behandelingen. Een detox kan in onze kliniek plaatsvinden maar ook ambulant. Tijdens een intakegesprek adviseert het behandelteam welke detox vorm voor jou veilig en passend is.

Actuele wachttijden

Momenteel zijn er voor alle behandelingen geen wachttijden. Op al onze locaties kun je direct terecht voor een intake.