Rodersana organiseert een exclusieve educatieavond voor huisartsen en POH’s

15 december 2016

Het aantal verslaafden in Nederland groeit. Verslaving is geen uiting van zwak gedrag, maar een ernstige en complexe aandoening die intensieve zorg verdient.

Toch zien we vaak dat een verslaving niet herkent en erkent wordt. Zo weten we dat 40 procent van de cliënten in behandeling in de GGZ een probleem heeft met alcohol. Bijna 2 miljoen Nederlanders hebben een verslaving; minder dan 70.000 personen wordt hiervoor behandeld. De vraag is hoe herken je dit bij jouw cliënt?

Daarom organiseert Rodersana voor huisartsen en POH GGZ een educatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u meer informatie over de signalen bij het herkennen van een verslaving. En vertellen wij u waarom een behandeling ervan zo belangrijk is. Uiteraard is er ook meer informatie te verkrijgen hoe wij bij Rodersana verslavingen behandelen op onze poli’s en in de kliniek.  

Voor wie?
Huisartsen, POH GGZ én andere zorgprofessionals

Wanneer?
16 januari van 19.00 tot 21.00 uur

Waar?
Mr. B.M. Telderstraat 9 te Arnhem

Aanmelden
U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden of een e-mail sturen naar suzanne.kunnen@rodersana.nl. Inschrijven kan uiterlijk tot 11 januari. Geef u snel op, want het aantal plaatsen is beperkt! Vol = Vol.

088 - 0088 955Wij zijn 24/7 bereikbaar