Kom naar één van onze naastendagen

Als je partner, dochter of beste vriend verslaafd is, wil je er alles aan doen om te helpen. Je maakt je immers zorgen, en dat doe je niet voor niets. Maar wat als de zorgen teveel de overhand nemen? Omdat je er bijvoorbeeld compleet alleen voor staat en een zware verantwoordelijkheid voelt? Of niet weet wat de beste aanpak is en daardoor telkens maar weer op onbegrip stuit? Wat als je de problemen niet meer los kunt laten en je daardoor zelfs ook op je werk minder functioneert?

Bij Rodersana kunnen we je helpen. We zijn er namelijk van overtuigd dat met een sterk ondersteuningsprogramma, jij als naaste, niet alleen beter in staat bent om de mantelzorgtaken op je te nemen, maar dit eveneens doet zonder jezelf daarbij te verliezen.

Meld je daarom gratis aan voor één van onze naastendagen op diverse Rodersana locaties in het land. En ontvang niet alleen nadere uitleg of praktische handvatten over het leven met een verslaafde dierbare, maar ontmoet ook medestanders om ervaringen mee uit te wisselen.

De naastendagen zijn op dit moment exclusief voor de naasten of mantelzorgers van cliënten van Rodersana, dat wil zeggen familieleden, partners, jong volwassenen (18+), vrienden etc.

De naastendagen vinden plaats op onderstaande locatie en data van 14.00 uur tot 17.00 uur:

Amsterdam     19 april 2018
Arnhem     3 mei 2018
Breda     24 mei 2018
Drachten     31 mei 2018

 

Aanmelden:
Meld je aan via onderstaand formulier:

088 - 0088 955Wij zijn 24/7 bereikbaar