kliniek

De kliniek

De beste verslavingszorg in een comfortabele, discrete setting
Het hangt van je verslaving af, maar een klinische opname kan een van de behandeltrajecten zijn die je doorloopt. Je verblijft dan minimaal 4 weken in onze verslavingskliniek in Oirschot, waar we verslavingszorg een nieuwe dimensie geven: privacy, gastvrijheid en klantvriendelijkheid bepalen de sfeer.

Voel je thuis voor een zo effectief mogelijke behandeling
Hoe meer je je thuis voelt, hoe groter de kans op een succesvolle behandeling. Een prettige, gastvrije omgeving is dus van belang. Onze kliniek is perfect uitgerust voor onze intensieve behandeling, waarbinnen ook ontspanning een grote rol speelt. Je vindt er:

 • 34 kamers en twee kamers voor mindervaliden (riant boxspring bed, ruime badkamer, koelkast);
 • een detoxfaciliteit;
 • faciliteiten voor familieontvangst (restaurant, speelhoek voor kinderen);
 • een restaurant (gezonde en lekkere maaltijden: van groot belang voor het herstel van de hersenen);
 • een fitness center;
 • een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten (privaat eigen het bos);
 • hooggekwalificeerd, gastvrij en discreet personeel.

Onze kliniek is uiterst geschikt voor mindervaliden. Er is een lift aanwezig en de ruime kamers en badkamers zijn zo ingericht dat deze goed toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Je veiligheid is bovendien voor ons uitermate belangrijk. Privacy en discretie vinden we meer dan vanzelfsprekend. Dat blijkt onder meer uit:

 • ons uitgebreid geheimhoudingsprotocol;
 • het ontbreken van signaleringsbordjes in ambulante panden die we delen met anderen;
 • discrete ligging van onze kliniek;
 • het ontbreken van naamsvermelding op de gevels van onze ambulante panden.

Hier vind je meer informatie over hoe wij omgaan met je privacy.

Contact met familie en omgeving
Bij opname in de kliniek zijn telefoons, laptops, tablets, e-readers  en andere media-apparatuur niet toegestaan. Naast het feit dat we op  deze manier de privacy van onze cliënten beter kunnen bewaken, stelt deze regel onze gasten ook in staat  om zich optimaal op hun behandeling te kunnen focussen in plaats van  door randzaken te worden afgeleid.  Daarnaast biedt  dit voorschrift ook het thuisfront  de gelegenheid  om tot rust te komen.

De jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat er – in de aanloop tot een opname –  zowel voor cliënten als voor de familie of omgeving heel veel heftige emoties zijn geweest. Voor alle betrokkenen is het daarom van belang om afstand te nemen en  zich te bezinnen.

Om contact te houden met familie en omgeving is er op de kamers van cliënten een vaste telefoon aanwezig. Verder zijn er gedurende het behandelingsproces  ook de systeemgesprekken tussen cliënt, behandelaar en omgeving. En zijn er binnen het gebouw ook diverse computers beschikbaar in de gezamenlijke ruimte.

 

088 - 0088 955Wij zijn 24/7 bereikbaar