Laden...

Onze locaties

  Bezoekadres

  Postadres

  Routebeschrijving

  Openingstijden

  Bijzonderheden

  U vindt onze locatie op het binnenplein van de Cort Heyligerskazerne. Om dit plein te bereiken gaat onder de poort door van het voormalig kazerneterrein. U vindt ons in het gebouw aan de rechterkant, met het rode kruis teken naast de ingang. Buiten de poort kunt u gratis parkeren.

  Ambulante locaties: Thuis afkicken onder professionele begeleiding

  Een ambulante behandeling vindt plaats in één van onze poliklinieken in Amsterdam, Arnhem, Breda of Eindhoven. De exacte adres en contactgegevens van een ambulante locaties bij jou in de buurt vind je onderaan deze pagina.

  We kunnen niet discreet genoeg zijn. Om jouw privacy en veiligheid te waarborgen, zijn onze poliklinieken ondergebracht in representatieve panden, waarvan aan de buitenkant niet te zien is dat het hier om een zorginstelling van Rodersana gaat.

  Kliniek in Oirschot

  Voor een klinische behandeling voor je verslaving kun je terecht in onze verslavingskliniek in Oirschot. In een bosrijke omgeving krijg je de rust en behandeling die nodig is om van je verslaving af te komen.

  Privacy en klantvriendelijkheid bepalen de sfeer

  Of je nu in de kliniek behandeld wordt of op één van de poliklinieken in het land, respect en een persoonlijke benadering kenmerken de behandeling. Privacy en klantvriendelijkheid bepalen de sfeer op onze behandellocaties.

  Meer informatie over onze behandellocaties?

  Heb je vragen over één van onze locaties? Neem dan contact met ons op.

  Meld je nu aan voor hulp bij jou in de buurt

  Direct een intakegesprek of opname regelen?