Wachttijden

Onze wachttijden zijn kort. Als je besluit van je verslaving af te willen, staan we voor je klaar. Omdat we weten dat ieder moment van vertraging negatieve gevolgen kan hebben, starten we de behandeling zodra we het samen eens zijn over het behandeltraject.

Actuele wachttijden

Voor cliënten verzekerd bij vrijwel iedere zorgverzekeraar (gecontracteerd en niet gecontracteerd) geldt dat wanneer je vandaag belt, je vaak al binnen 4 weken terecht kunt op 1 van onze locaties. Neem contact met ons op wanneer je hier vragen over hebt. Hieronder vind je een overzicht van de actuele wachttijden. De wachttijden zijn voor iedere soort verslaving gelijk.

Wachttijd in weken
IntakeBehandeling
Arnhem42
Eindhoven   52

                                                                                                                 Datum: 19 juli 2021

Bereikbaar maandag tot en met vrijdag

Ons gespecialiseerde aanmeldteam is elke maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Zoek je hulp, of ken je iemand die hulp nodig heeft, neem dan vooral contact met ons op. We gaan vanzelfsprekend uiterst discreet met je informatie om. Stuur een terugbelverzoek, bel zelf  of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek via het formulier.

Waarom kan ik niet direct starten met de behandeling?

Iemand met een verslaving heeft vaak veel moed verzameld om hulp te zoeken. Dus willen we je ook zo snel mogelijk de zorg bieden die je nodig hebt. Het liefste starten we direct de behandeling op, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Daarnaast is onze behandeling erg effectief waardoor mensen met een verslaving zich graag bij ons laten behandelen.

Direct aanmelden