Wachttijden - Rodersana

Wachttijden

Wij staan voor je klaar
Als je besluit van je verslaving af te willen, staan we meteen voor je klaar. Omdat we weten dat ieder moment van vertraging negatieve gevolgen kan hebben, starten we de behandeling zodra we het samen eens zijn over het behandeltraject.

24 uur dag, 7 dagen per week bereikbaar
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zoek je hulp, of ken je iemand die hulp nodig heeft, neem dan vooral contact met ons op. We gaan vanzelfsprekend uiterst discreet met je informatie om. Vraag via ons contactformulier om een terugbelverzoek, bel zelf eerst met een behandelaar, of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek. Ons nummer is: 088 – 0088 955.

Actuele wachttijden
Hieronder vind je een overzicht van de actuele wachttijden. Voor cliënten verzekerd bij iedere zorgverzekeraar geldt dat op de locaties in Amsterdam, Arnhem, Drachten en Oirschot de wachttijd voor een intake 1 week is. In Breda, Eindhoven en Rotterdam is de wachttijd voor een intake momenteel iets langer. Voor iedere locatie geldt dat de wachttijd tussen intake en behandeling 1 week bedraagt.

  Wachttijd in weken
  Intake Behandeling
   Amsterdam 1 1
   Arnhem 1 1
   Breda 4 1
   Drachten 1 1
   Eindhoven 6 1
   Oirschot (kliniek) 1 1
   Rotterdam 4 1

                                                                                                                 Datum: 17 januari 2018

088 - 0088 955Wij zijn 24/7 bereikbaar