Wachttijden

Onze wachttijden zijn kort. Als je besluit van je verslaving af te willen, staan we voor je klaar. Omdat we weten dat ieder moment van vertraging negatieve gevolgen kan hebben, starten we de behandeling zodra we het samen eens zijn over het behandeltraject.

Actuele wachttijden

Voor cliënten verzekerd bij vrijwel iedere zorgverzekeraar (gecontracteerd en niet gecontracteerd) geldt dat wanneer je vandaag belt, je binnen een maand terecht kunt op 1 van onze locaties*. Hieronder vind je een overzicht van de actuele wachttijden. De wachttijden zijn voor iedere soort verslaving gelijk.
*Klinische intakes vinden in principe alleen in Amsterdam en Oirschot plaats.

Wachttijd in weken
IntakeBehandeling
   Amsterdam11
   Arnhem11
   Breda11
   Eindhoven11
   Oirschot11-2*

                                                                                                                 Datum: 8 januari 2021

*Wachttijd tot intake is afhankelijk van het soort behandeling (Detox behandeling of Klinische behandeling). Neem voor de meest actuele wachttijden telefonisch contact met ons op.

 

7 dagen per week bereikbaar

Ons gespecialiseerde aanmeldteam is 7 dagen per week bereikbaar. We weten uit ervaring dat een terugval of de behoefte aan een gesprek vaak buiten kantoortijden ontstaat daarom is ons aanmeldteam van maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur bereikbaar en in het weekend zelfs enkele uren per dag.

Zoek je hulp, of ken je iemand die hulp nodig heeft, neem dan vooral contact met ons op. We gaan vanzelfsprekend uiterst discreet met je informatie om. Stuur een terugbelverzoek, Of bel zelf met ons aanmeldteam of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek.