Bezoek ontvangen

Over het ontvangen van bezoek

In verband met de maatregelen tegen het Coronavirus geldt voor de kliniek dat er tijdelijk geen bezoek meer mogelijk is.

Wanneer onze cliënten in de kliniek verblijven is het mogelijk om in het weekend bezoek te ontvangen. Dit gebeurt in overleg met het behandelteam. Soms kan het zijn dat familie en cliënten juist eerst wat afstand van elkaar willen nemen: niet alleen voor de cliënt, maar ook voor de naasten is de opnameperiode een tijd van bezinning. Het is voor onze hulpverleners het moment bij uitstek om aan beide partijen ondersteuning te bieden als het gaat om: hoe gaan wij in de toekomst met elkaar verder?

Vanwege de privacy van onze cliënten is het van belang dat wij vooraf weten wie er op bezoek komen, of wie er kan bellen. Onze cliënten beschikken wel over een vaste eigen telefoon op de kamer en in de gemeenschappelijke ruimte zijn enkele computers aanwezig. Zowel mobiele telefoons als andere communicatieapparatuur (zoals laptop en tablet) zijn niet welkom in de kliniek. Ook is het meenemen van elektronische apparaten zoals spelcomputers en portable dvd spelers niet toegestaan.