De behandelingskosten voor verslaving bij Rodersana worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Je betaald wel het eigen risico.

Deze vergoeding door de zorgverzekeraar ontvang je ongeacht het wel of niet bestaan van een contract vanuit Rodersana met je zorgverzekeraar.

Let op: Wanneer je op intake komt, maar je na je intake toch niet verder in behandeling gaat, wordt er ook aanspraak gemaakt op je eigen risico.

Geen vergoeding van de behandeling?

Als jouw verzekeraar aangeeft geen contract met ons te hebben of de behandeling niet te vergoeden, neem dan contact op met ons aanmeldteam via 088 – 277 3900. Zij kunnen je verder helpen en je direct vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Onze cliënten kunnen ook gebruik maken van onze zorg zonder hun zorgverzekeraar in te lichten (vanwege privacy overwegingen, bijvoorbeeld).

Je bent ook van harte welkom bij Rodersana als je een internationale zorgverzekeraar hebt. Vanzelfsprekend worden alle behandelingskosten dan bij de internationale zorgverzekeraar in rekening gebracht. Bespreek wel vooraf met het aanmeldteam wat de mogelijkheden zijn.

Heb je geen zorgverzekering? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.
Echter worden de kosten voor behandeling dan wel bij de cliënt zelf in rekening gebracht.

Heb je vragen over de behandelingskosten, neem dan contact met ons op via 088 – 277 3900.