Behandelingskosten verslaving

De behandelingskosten voor verslaving bij Rodersana worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Met uitzondering van het eigen risico. Ongeacht of er vanuit Rodersana nu wel of niet een contract met je zorgverzekeraar is.

Let op: Wanneer je op intake komt, maar je na je intake toch niet verder in behandeling komt, wordt er ook aanspraak gemaakt op je eigen risico.

Zelfstandige bijdrage

Bij een klinische detox-opname van 7 dagen geldt geen zelfstandige bijdrage. Bij een detox opname gevolgd door een intensieve 4-weekse deeltijd behandeling in locatie Oirschot betaal je tevens een zelfstandige bijdrage voor niet zorggerelateerde kosten zoals eten en overnachtingen. Dit betreft een bedrag van €1.500,-.

Geen vergoeding van de behandeling?

Als jouw verzekeraar aangeeft geen contract met ons te hebben of de behandeling niet te vergoeden, neem dan contact op met ons aanmeldteam. Zij kunnen je direct vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Onze cliënten kunnen ook gebruik maken van onze zorg zonder hun zorgverzekeraar in te lichten (bijvoorbeeld uit privacy overwegingen). En wie geen Nederlandse zorgverzekeraar heeft of een internationale zorgverzekeraar, is natuurlijk ook van harte welkom. Vanzelfsprekend worden alle behandelingskosten dan bij de cliënt zelf, of de internationale zorgverzekeraar, in rekening gebracht.

Heb je vragen over de behandelingskosten, neem dan contact met ons op.