Kosten

Wat kost je behandeling?
Voor 2019 hebben we contracten afgesloten met diverse zorgverzekeraars. Dit houdt in dat in veel gevallen de kosten voor ambulante zorg en klinische zorg volledig worden vergoed. Wanneer jouw zorgverzekeraar de ambulante behandeling niet volledig vergoedt, vragen wij je om dit verschil tot een maximum van €325,- bij te leggen. Als je verzekeraar aangeeft geen contract met ons te hebben of de behandeling niet te vergoeden, neem dan direct contact op met onze zorgadviseurs via nummer:
088 – 00 88 955.

Mocht je in onze kliniek verblijven, dan worden alle behandel- en verblijfskosten door de zorgverzekeraars vergoed, op de zelfstandige bijdrage na. Dit betreft een bedrag van €2.200,- bedoeld voor alle niet-zorggerelateerde faciliteiten in de kliniek gericht op comfort. NB. De zorgverzekeraar verrekent de te vergoeden zorgkosten wel met het wettelijk en vrijwillig eigen risico dat je jaarlijks dient te voldoen.

Overigens adviseren wij onze cliënten om na de behandeling in de kliniek aansluitend een vervolgbehandeling te volgen in één van onze poliklinieken in Nederland. Een klinische opname van (minimaal) 4 weken wordt dan gecombineerd met een ambulant vervolgtraject. Na afloop kun je kosteloos lid blijven van de Rodersana Client Community.

Zorg zonder zorgverzekeraar: ook dat kan
Onze cliënten kunnen ook gebruik maken van onze zorg zonder hun zorgverzekeraar in te lichten (bijvoorbeeld uit privacy overwegingen). En wie geen Nederlandse zorgverzekeraar heeft (zoals mensen uit België of Suriname), of een internationale zorgverzekeraar, is natuurlijk ook van harte welkom. Vanzelfsprekend worden alle kosten dan bij de cliënt zelf, of de internationale zorgverzekeraar, in rekening gebracht. Meer informatie hierover vind je in onze factsheet.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 088 – 0088 955.

088 - 0088 955Wij zijn 24/7 bereikbaar