RoderSana Verslavingszorg


Rodersana is een verslavingszorginstelling waar kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal staan.

Rodersana is een verslavingszorginstelling waar kwaliteit, resultaat en vertrouwen centraal staan.
Wij zijn er voor mensen die zich om uiteenlopende redenen niet prettig voelen bij de reguliere verslavingszorginstellingen en bieden de beste behandeling aan cliënten met een verslaving. Dit verzorgen wij in een omgeving van rust, absolute privacy en comfort. Onze aanpak is succesvol: cliënten waarderen ons met een 8.7.

RoderSana biedt behandeling voor alle soorten van verslaving

Direct hulp

Als u of uw naaste ervoor kiest om hulp te zoeken voor een verslaving dan bent u bij RoderSana aan het juiste adres. Wij staan direct tot uw beschikking. Wij beseffen ons namelijk ten volste dat u op dat moment al een langdurig traject van ellende en ontkenning doorlopen heeft. En dat ieder moment van vertraging tot grote negatieve gevolgen kan leiden. Wij hanteren om die redenen geen wachttijden. Onze behandelaren zijn 24/7 beschikbaar, ook indien u vragen heeft of deskundig advies wilt.

Behandeltrajecten

Afhankelijk van de ernst en vorm van de verslaving bieden we klinische, ambulante en dag- of deeltijdbehandelingen op een van onze locaties in Nederland. Wij hebben 20 vestigingen verspreid over heel Nederland, zodat er altijd een locatie bij u in de buurt is. Bovendien bevinden deze zich in representatieve, niet naar verslavingszorg te herleiden panden, zodat uw anonimiteit en veiligheid gegarandeerd is. Bij onze behandeling hoort standaard een langdurig nazorgtraject om terugval te voorkomen en indien nodig een intensief familieprogramma.

Vergoeding door zorgverzekeraars

RoderSana heeft een overeenkomst met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Dat houdt in dat de behandel- en verblijfskosten door de zorgverzekeraars volledig vanuit de basisverzekering worden vergoed, op de zelfstandige bijdrage na. De zelfstandige bijdrage komt echter alleen aan de orde wanneer u opgenomen moet worden in onze kliniek in Oirschot. En is bedoeld voor alle niet-zorggerelateerde faciliteiten gericht op comfort.

Contact

Verslavingsproblemen lossen nooit vanzelf op en worden vaak alleen maar groter. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

volg ons op:

0499 - 58 44 44

Wij zijn 24/7 bereikbaar